fbpx

Ruime ervaring

Onderhoud

Bouw - Techniek - Onderhoud

Uitbouw Leusden

Een uitbouw is een mooie mogelijkheid om meer ruimte te creëren in uw huis of bedrijfspand: kies in Leusden voor de expertise van Bloemendal Bouw B.V. en u bent verzekerd van een uitstekende staat van dienst. Nadat wij bij u langs zijn gekomen op locatie stellen wij graag een vrijblijvende prijsopgave voor u op zodat u direct een goed beeld heeft van onze tarieven en onze mogelijkheden.

Uitbouw Leusden: verzekerd van vakmanschap en een strakke planning

Er zijn diverse manieren om een uitbouw in Leusden vorm te geven. Heeft u echter speciale wensen en voorkeuren dan bieden wij ook maatwerk zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Ons bedrijf is opgericht in 1961, biedt een breed dienstenpakket en staat garant voor vakmanschap. Doordat wij over een eigen timmerfabriek beschikken kunnen wij snel inspelen op uw wensen en altijd volgens planning werken. Duurzaamheid vormt één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Samen met DE Partner zetten wij ons netwerk in voor succesvolle, duurzame energiebesparing. Bovendien zijn wij PEFC en FSC gecertificeerd waarin wij de volgende stap hebben weten te zetten in ons streven naar Duurzaam Bouwen.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze prijzen voor het realiseren van uw uitbouw in Leusden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 033-494 1396. Wij komen ook graag bij u langs op locatie om uw wensen en de stand van zaken in kaart te brengen waarna wij een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Onze partners

logo-departner-01IWW 340x1502
kenniscentrum033-logo

Contact opnemen