fbpx

Ruime ervaring

Onderhoud

Bouw - Techniek - Onderhoud

Timmerfabriek Amersfoort

In 1964 is de timmerfabriek van Bloemendal Bouw B.V. in de buurt van Amersfoort geopend. U wilt dat uw bouwproject zo spoedig mogelijk verloopt. Het weer speelt hierbij een grote rol. Door het openen van onze timmerfabriek nabij Amersfoort hebben wij deze zorg weggenomen. Hier kunnen wij al het timmerwerk voorbereiden zonder dat wij afhankelijk zijn van de bouwlocatie of het weer.

Onze timmerfabriek nabij Amersfoort werkt uitsluitend met duurzaam hout

In de buurt van Amersfoort, waar onze timmerfabriek gelegen is, werken wij met hout dat afkomstig is uit een bos dat duurzaam beheerd is. Wij werken daarom met FSC en PEFC gecertificeerd hout. Dit houdt in dat het hout milieuvriendelijk geoogst is en dat de bosarbeiders werken in goede omstandigheden. Wanneer u Bloemendal Bouw B.V. inschakelt bent u milieuvriendelijk bezig én verzekerd van prachtige kozijnen en deuren. Wij werken niet alleen met duurzaam hout, maar ook in onze bedrijfsvoering hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo gebruiken wij enkel LED verlichting, is ons gebouw voorzien van milieuvriendelijke installaties en hebben wij een schoon wagenpark.

Enthousiast geworden? Maak direct een afspraak!

Laat uw timmerwerkzaamheden uitvoeren in de timmerfabriek van Bloemendal Bouw B.V. Bel direct naar 033-494 1396 en maak een afspraak. In deze vrijblijvende afspraak bespreken we graag met u wat wij voor uw timmerwerkzaamheden kunnen betekenen.

Onze partners

logo-departner-01IWW 340x1502
kenniscentrum033-logo

Contact opnemen