Skip to main content

techniek nw slide

Techniek

Een van de grotere uitdagingen bij het realiseren van een bouwproject, zowel groot als klein is het afstemmen van de diverse disciplines.

De technische installaties maken een steeds groter deel uit van het totale geheel, denk hierbij maar aan klimaatbeheersings- en data installaties, maar ook op kleinere schaal met verwarmings- en sanitaire installaties.

Mede hierom heeft Bloemendal een eigen installatiebedrijf, om tot kortere lijnen te komen tussen de “bouwers”en de “installateurs”.

Op onze bouwkundige projecten werken de monteurs van Techniek nauw samen met de timmerlieden van Bouw of Onderhoud, op deze manier kunnen knelpunten snel worden opgelost.

Ook bouwkundige aanpassingen ten behoeve van de technische installatie kunnen zo snel worden geregeld zonder dat er derden bij betrokken moeten worden.

Het werkgebied van Bloemendal Techniek omvat zowel elektrotechniek, loodgieterswerk, warmtepompen, airco's en werktuigbouwkundige installaties, in de particuliere sector en de kleinere utiliteitsbouw.

De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd met eigen personeel, hiernaast worden voor specialistische werkzaamheden onderaannemers ingeschakeld, echter de regie blijft in handen van Bloemendal Techniek.

install qVCA logo 1000x569px RGB 20


Contact opnemen?
Wilt u meer informatie over Bloemendal Bouw? Neem dan gerust contact met ons op.