fbpx

Ruime ervaring

Onderhoud

Bouw - Techniek - Onderhoud

Ervaren restauratiebedrijf in omgeving Amersfoort

Bloemendal Bouw B.V. is uw ervaren restauratiebedrijf in omgeving Amersfoort. Wij zijn de opdrachtgevers in zowel de particuliere als de zakelijke markt graag van dienst wanneer een restauratie in omgeving Amersfoort noodzakelijk is. Vakmanschap, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van restauratie-, renovatie- en verbouwingswerkzaamheden: wij zijn uw vertrouwde partner. Wij komen graag bij u langs op locatie waarna wij een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Restauratiebedrijf in omgeving Amersfoort: maak gebruik van de expertise van de specialist

Als ervaren restauratiebedrijf in omgeving Amersfoort voeren wij voor diverse opdrachtgevers waaronder schoolbesturen en het Rijksvastgoedbedrijf, continu renovatieprojecten uit. Iedere restauratie in omgeving Amersfoort kan aan ons worden overgelaten. Ook hebben wij ruime ervaring met het verbouwen en/of renoveren van rijksmonumenten maar ook voor particuliere renovatiewerkzaamheden kunt u ons inschakelen. Wij voeren diverse keurmerken en certificeringen waardoor u bij ons extra verzekerd bent van een kwaliteit. Denk aan:

  • Het BouwGarant Keurmerk;
  • VCA-certificering;
  • FSC gecertificeerd.

Duurzame Energie Partner

Naast het verzorgen van een restauratie in omgeving Amersfoort, doen wij nog veel meer. Zo participeren wij in De Partner (Duurzame Energie Partner). Samen met ervaren deskundige bedrijven zetten we ons in voor succesvolle, duurzame energiebesparing. Hierin bieden wij onze opdrachtgevers het totaalpakket. Van gedegen advies tot het uitvoeren van metingen, bouw en installatie tot aan energiemanagement en financiering. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden als uw restauratiebedrijf in omgeving Amersfoort contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen met een van onze medewerkers door te bellen naar 033-494 1396. Zij vertellen u graag meer over onze diensten en kijken samen met u hoe wij u van dienst kunnen zijn bij uw restauratie in omgeving Amersfoort.

Onze partners

logo-departner-01IWW 340x1502
kenniscentrum033-logo

Contact opnemen