fbpx

Ruime ervaring

Onderhoud

Bouw - Techniek - Onderhoud

Aannemer passiefhuis

Een aannemer die bouwt volgens de passiefhuis methode: Bloemendal Bouw B.V. is uw ervaren partner. Vanuit onze vestiging in Leusden zijn wij zowel particulieren als de zakelijke markt graag van dienst. Kiest u voor onze expertise dan bent u verzekerd van kwaliteit. Wij voeren het BouwGarant Keurmerk, zijn volledig VCA gecertificeerd en beschikken over jarenlange kennis en ervaring met uiteenlopende bouwprojecten.

Aannemer passiefhuis: energiezuinig en comfortabel wonen

Optimale installatie van elektra waardoor energieverlies wordt tegengegaan. Zeer goede isolatie in combinatie met dito ventilatie waardoor koudeval en tochtbewegingen verleden tijd zijn; een passiefhuis gebouwd door een aannemer van Bloemendal Bouw B.V. is een slimme investering. Het milieu wordt minder belast, evenals uw portemonnee en ook niet geheel onbelangrijk: wonen in een passiefhuis is comfortabel. Tot slot investeert u in waarde behoud van vastgoed. Het passiefhuis behoort inmiddels tot een bewezen concept. Niet alleen woningen kunnen als passiefhuis worden ingericht; scholen, zwembaden, kantoren en zelfs complete appartementsgebouwen kunnen volgens deze bouwmethodiek worden gerealiseerd.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een aannemer van Bloemendal Bouw B.V. inschakelen voor de realisatie van uw passiefhuis of zou u graag eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Ons team staat voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 033-494 1396.

Onze partners

logo-departner-01IWW 340x1502
kenniscentrum033-logo

Contact opnemen