Ruime ervaring

Onderhoud

Bouw - Techniek - Onderhoud

Deskundig timmerbedrijf in omgeving Leusden en Amersfoort

Bloemendal Bouw B.V. is uw timmerbedrijf in omgeving Leusden en Amersfoort. Wij beschikken over een eigen timmerfabriek zodat wij optimaal op de wensen en voorkeuren van onze klanten kunnen inspelen. Bovendien zijn wij PEFC en FSC gecertificeerd waarin wij de volgende stap hebben weten te zetten in ons streven naar Duurzaam Bouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om kennis te maken met onze mogelijkheden!

Timmerbedrijf in omgeving Leusden en Amersfoort: verzekerd van kwaliteit en goede planning

Goede planning is van groot belang voor het succesvol uitvoeren van bouwprojecten. Om de planning en efficiency te allen tijde te kunnen waarborgen hebben wij sinds 1964 een eigen timmerfabriek. Als ervaren timmerbedrijf kunnen wij in onze timmerfabriek in Leusden en Amersfoort vrijwel alle opdrachten van zowel bedrijven als particulieren moeiteloos realiseren. De onderdelen voor onze verschillende bouwprojecten worden door onze eigen vakmensen gefabriceerd, volgens de door de architect opgegeven specificaties. Van ramen, kozijnen, dakspanten tot gevelelementen. Alles wordt door ons in eigen beheer geproduceerd. Dit kan zowel voor als tijdens de bouw plaatsvinden. Bovendien kunnen wij ook het onderhoud verzorgen, zodat u nog lange tijd van het timmerwerk kunt blijven genieten.

Een vrijblijvende prijsopgave

Wilt u meer weten over wat wij voor u als timmerbedrijf in Leusden en Amersfoort kunnen betekenen of wilt u meer weten over onze tarieven? Wij komen graag bij u langs op locatie waarna wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Voor het verkrijgen van meer informatie of het stellen van vragen zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Bel naar nummer 033-494 1396. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Onze partners

logo-departner-01IWW 340x1502
kenniscentrum033-logo

Contact opnemen