Scholen

Bloemendal Bouw en Onderhoud houden zich ook bezig met de (ver)bouw van scholen. Een opsomming van gerealiseerde projecten voorzien van foto’s vindt u hieronder.

 

Brede School Ruishornlaan te Lisse – opgeleverd april 2016

Een bijzonder aspect van deze school is de draagconstructie die geheel in hout is uitgevoerd. Zowel de kolommen, de verdiepingsvloeren en de binnenspouwbladen zijn in hout uitgevoerd. De vliesgevel en de gevelbeplating zijn uitgevoerd in aluminium.

Helicon Geldermalsen – opgeleverd oktober 2014

Het werk betreft het renoveren en uitbreiden van / nieuwbouw aan het bestaande schoolgebouw. Het bestaande gebouw bestaat uit een gedeelte gebouwd ca. 1930 en een gedeelte gebouwd ca. 1970 met daartussen een open verbindingsgang. Bij de renovatie zijn gedeelten gesloopt en gedeelten nieuw aangebouwd tussen de twee bestaande gebouwen en aan de achterzijde van het oudste bestaande gebouw. Het gebouw heeft uiteindelijk een totaal bruto vloeroppervlakte van ca. 2.000 m2 verdeeld over twee bouwlagen. Een kenmerk van de nieuwbouw zijn de houten geveldelen die volledig prefab gefabriceerd zijn in onze eigen timmerfabriek.

OSG Schoonoord Doorn

OSG Schoonoord Zeist

Vervanging gevelkozijnen Coderius College Amersfoort

De regenboog Amersfoort

Bouwkundige voorzieningen de Laak te Amersfoort

Corderius College Amersfoort