Onderhoud

Particulier

Naast nieuwbouw voert Bloemendal ook onderhouds- en renovatieprojecten specifiek voor particulieren uit. Projecten die kunnen variëren van relatief kleine projecten zoals de verbouw van keuken of badkamer, een kleine aanbouw of een dakkapel. Maar ook het vernieuwen van voeg- en kitwerk, het vervangen van kozijnen e.d. tot het volledige onderhoud van woningen.

VVE en Vastgoedonderhoud

Ook voert Bloemendal het seriematig onderhoud van de woningen en utiliteitsgebouwen voor diverse opdrachtgevers. Zo zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud van het vastgoed van de Woning Stichting Leusden. Ook voor diverse verenigingen van eigenaren (VVE’s) voeren wij alle diverse onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit.

Als voorbeeld van de diverse mogelijkheden om het comfort van de woning te verhogen kan de Treublaan in Amersfoort worden genoemd. Hier zijn met de Vereniging van Eigenaren 26 woningen aangepakt. Comfort verhogende maatregelen, energiebesparende maatregelen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden zijn hier tegelijkertijd uitgevoerd. Klik hier voor meer informatie.

Bloemendal Bouw en Onderhoud zijn aangesloten bij Bouwgarant. Tevens is aan Bloemendal door Bouwgarant als eerste aannemer in Nederland het certificaat Energie-Prestatie-Garantie (EPG) verleend. Voor meer informatie over Bouwgarant klik hier.