Ruime ervaring

Onderhoud

Bouw - Techniek - Onderhoud

Energieneutraal bouwbedrijf Amersfoort

Bloemendal Bouw B.V. is een energieneutraal bouwbedrijf in omgeving Amersfoort. Duurzaamheid vormt een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. In combinatie met  DE Partner richten wij ons op het realiseren van energiebesparende maatregelen. Dit doen wij zowel voor de zakelijke- als de particuliere markt. Zo adviseren wij consumenten en bedrijven graag over de mogelijkheden van een PV-installatie, het plaatsen van zonnepanelen en zijn wij specialist als het gaat om energiezuinig bouwen. Als bedrijf doen we er ook alles aan om zelf zo energieneutraal mogelijk te zijn. Zo beschikken wij over een schoon wagenpark en zijn zowel ons kantoor als onze werkplaats voorzien van duurzame installaties. Een groot deel van onze elektriciteit wekken we zelf op met zonnepanelen.

Energieneutraal bouwbedrijf Amersfoort: wij zijn uw partner in duurzaamheid

Als energieneutraal bouwbedrijf in omgeving Amersfoort werken wij alleen met duurzaam geproduceerd hout dat FSC gecertificeerd is. Bovendien zijn wij Deelnemer Duurzaam Bouwen met CIB (Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom). Wij hebben daarnaast alle kennis en materialen in huis voor het realiseren van gebouwen en woningen welke energieneutraal zijn: bouwbedrijf Bloemendal Bouw B.V. is in omgeving Amersfoort uw vertrouwde partner.

Bekijk onze reeds gerealiseerde projecten

Bekijk voor meer informatie over Bloemendal Bouw B.V, uw energieneutraal bouwbedrijf Amersfoort eens onze reeds gerealiseerde projecten. Uiteraard kunt u voor het opvragen van meer informatie of het stellen van vragen ook contact met ons opnemen door te bellen naar 033-494 1396.

Onze partners

logo-departner-01IWW 340x1502
kenniscentrum033-logo

Contact opnemen